среда, 6 августа 2014 г.

"Штучні квіти: плюси та мінуси"


Штучні квіти далеко не у кожного викликають гарні емоції. А даремно, адже це непоганий декор для дому, до того ж, унікальний, який не вимагає догляду за собою. Більше того, такі квіти, незалежно від погоди і сезону, здатні приносити тепло і гарний настрій. То давайте визначимо, які є плюси та мінуси в штучних квітах. 
Штучні квіти не мають запаху. АЛЕ, є такі штучні квіти, які мають ароматизатор, вони пропитані ароматом. Або й такі, які потрібно ставити у вазу з ароматичною речовиною, щоб вони розповсюджували аромат.

Штучні квіти збирають пил. АЛЕ, вдома є безліч речей, які збирають пил. Якщо прибирати, то пил накопичуватись не буде.

Штучні квіти виглядають не природньо. АЛЕ, є такі фірми, які випускають квіти, що дуже схожі на справжні. Вони і по розміру схожі, і по зовнішньому вигляду, і виконані з тканини.

Живих квітів набагто більший асортимент. АЛЕ, є такі штучні квіти, які можливо зовсім не ростуть у Вашому регіоні, але виглядають як справжні і можуть прикрасити Вашу оселю. 



Живі квіти гарніше виглядають. АЛЕ, вони не будуть довго залишатись свіжими, а от штучні будуть.

Живі квіти можна дарувати. І тут "але" немає, адже дійсно, живі квіти, то універсальний подарунок. Та якщо Ви плануєте прикрашати свою оселю квітами, то кращий варінт - штучні квіти.  

Широкий асортимент штучних квітів можна знайти в інтернет-магазині "Дольче Віта" Хмельницький.

Ваша, Dolce Vita.

Комментариев нет:

Отправить комментарий