четверг, 24 июля 2014 г.

"Лежить груша, а з"їсти не можна"

Ви, напевно, здивуєтесь, чому ж її не можна з"їсти, адже літо...і це саме та пора, коли потрібно їсти фрукти, в тму числі і груші. І мова не піде про лампочку, якщо Вам, раптом, згадалась загадка. Ми розкажемо про штучні фрукти, які можна купити в магазині "Дольче Віта" в Хмельницькому. 


Вибір штучних фруктів в магазині досить великий. Особливість їхня в тому, що вони візуально дуже схожі на натуральні. Скажімо, якщо Ви не попередите своїх гостей про те, що фрукті штучні, то вони точно будуть здивовані, скуштувавши їх.

Виготовлені з якісного матеріалу, вони, навіть, вагою, нагадують груші. Їх не зсунить з місця вітер, і так просто така грушка не скотиться. Колір такої груші не однотонний, що робить її подібної до справжньої ще більше. Зверніть увагу і на те, що по розмірам вона теж схожа на справжню, тому, їх багато для створення фруктової композиції не потрібно.

Завітайте до магазину "Dolce Vita" в Хмельницькому, та на наш сайт магазину та інтернет-магазину. Вас приємно здивує асортимент, обслуговування та ціни. Чекаємо на Вас! 

Ваша Dolce Vita.

Комментариев нет:

Отправить комментарий