четверг, 24 июля 2014 г.

"Аромат для дому - непомітна нота затишку"


Напевно, не буде таємницею, що кожен дім пане по-своєму. Хтось для цього робить пироги, щоб вдома пахло випічкою і затишком. Хтось використовує ароматизовані спреї. Комусь достатньо просто провітрити приміщення, адже улюблений аромат - свіжість. Є люди, які витрачають для ароматизації дому свої парфуми. Одним словом, коже вибирає щось своє. Сьогодні, разом із магазином "Дольче Віта" в Хмельницкьому, ми розкажемо про аромалампи, завдяки яким, можна отримати будь-який аромат. 

Свого часу, аромалампи використовувались для лікування, оскільки дію ефірних масел лікарі вивчели ще давно. Щоб отримати користь від такої олії, потрібно було кілька капель налити в аромалампу і, за допомогою свічки, нагріти її, щоб олія почала випаровуватись. Ароматичні пари олії впливали на весь організм людини. Таким чином, відбувалось лікування. Сьогодні більш поширено використовують аромалампи для ароматизації приміщення. Обирають для цього не лише олії, але і саше - це твердий віск із ароматичними ефірними маслами. Коли свічка нагріває лампу, віск починає плавитись і виділяти ароматичні пари, які і роблять аромат повітря в приміщенні приємним. 

В сучасному світі декору і дизайну, аромалампи мають дуже різноманітний вигляд. Також, вони є різного материалу, втім, частіше за все, це кераміка і глина у її природньому вигляді. Декоруйте свій дім аромалампами, спробуйте внести у своє приміщення аромат, щоб було затишно і комфортно. А головне - ароматно! 

Широкий вибір аромаламп та саше для дому, можна знайти в магазині "Dolce Vita" Хмельницький. 

Ваша, Dolce Vita.

Комментариев нет:

Отправить комментарий